Öppettider | 08-7684700 | Karta

Custom Fitting

Custom Fitting - Skräddarsydda golfklubbor

Boka in en utprovning av golfklubbor från Callaway, Cobra, Mizuno, Ping, Srixon, TaylorMade eller Titleist. Bättre kunskap och klart lägre pris än de stora kedjorna. Välkommen till Stockholms bästa Custom Fitting Center!

För frågor gällande custom fitting kontakta Gustaf Helgesson eller kontakta butiken

Alla är olika, och bör därför inte ha samma utrustning.

I vår golfstudio finns både tekniken och kunskapen för att skräddarsy din utrustning efter just dina behov. Vi använder oss av den senaste tekninken i form av Trackman 4 - Världens bästa och mest precisa launchmonitor/golfradar. Här står du inomhus men slår ut på vår fullängdsrange. Radar och andra tekniska hjälpmedel i all ära men att också se hela bollflykten ser vi som en självklarhet för att göra bästa möjliga fitting.

Vår personal i studion är välutbildad och har lång erfarenhet av custom fitting. Thomas Klang har jobbat med custom fitting och klubbmakeri "sedan det uppfanns" och Gustaf Helgesson har, förutom att ha jobbat många år med custom fitting i butik, även kört demotouren för Mizuno.

I vår studio finns fullständiga utprovningsmöjligheter på Callaway, Cleveland, Cobra, Mizuno, Ping, Srixon, TaylorMade samt Titleist.

En utprovning tar ca: 50min. För att testa ut t.ex järnklubbor och driver krävs ganska många slag. Vi rekommenderar därför att testa dessa vid separata tillfällen.

För frågor gällande custom fitting kontakta

Gustaf Helgesson eller kontakta butiken

För vem?

Alla!

De flesta tror att man behöver vara en duktig spelare för att dra nytta av skräddarsydda klubbor men vi anser motsatsen. Faktum är att det är medel- till höghandikapparen som kan tjäna mest på att ha "rätt" utrustning i bagen.

Hur?

Varje custom fitting är unik men i huvudsak går vi igenom följande:

 • "Intervju" Vad vill du uppnå? Vilken typ av golfare är du?
 • Vi tittar på dina kroppsliga förutsättningar samt hur du slår för att fastslå rätt längd, loft, lie mm. Se bild nedan för fler faktorer.
 • Setkomposition - Vilka klubbor behövs i bagen?

Är det dyrt?

Nej!

En custom fitting tar ca: 50 min och du betalar vid utprovningstillfället 800kr för detta. Hela beloppet dras sedan av om du handlar klubborna hos oss (och varför skulle du inte göra det? Du vet väl att vi så gott som alltid ligger under de stora kedjorna och varuhusen i pris?). 

  Viktiga parametrar vi en Custom Fitting

  Trackman Data

  För frågor gällande custom fitting kontakta
  Gustaf Helgesson eller kontakta butiken
   ÖPPETTIDER | 08-7684700 | Karta