Öppettider | 08-7684700 | Karta

Leveranser 21/22

Förlängda leveranstider

Vi vill påminna om att leveranstiderna på många golfartiklar fortsatt är klart längre än normalt. Mycket talar för att det i vår (2022) kan bli än värre.

Det är många faktorer som ställer till det. Corona har naturligtvis bidragit mycket och gett en ojämn produktion. Brist på material och komponenter, elbrist i Kina, containerbrist i hela världen…listan kan göras lång. Allt detta också samtidigt som en sällan skådad ”golfboom”, inte bara i Sverige, utan i hela världen.

Vänta inte!

Med anledning av detta råder vi alla våra kunder att vara ute i god tid om ni går i tankar att förnya er golfutrustning. Vill man ha personligt anpassade klubbor till säsongsstart 2022 är rådet: Vänta inte med en custom fitting!

Vi gör vad vi kan

Vi kommer såklart försöka anpassa våra inköp inför 2022 för att kunna tillgodose så många behov som möjligt men det är naturligtvis en omöjlighet att täcka in alla. Vi är också väldigt flexibla och försöker alltid hitta den snabbaste lösningen vilket troligtvis inte är en service ni ser på så många ställen.

Väl mött

Vi på Golfcenter Danderyd

ÖPPETTIDER | 08-7684700 | Karta