Öppettider | 08-7684700 | Karta

KAMPANJER & AKTUELLT

Nu är det fastslaget att du kan bekosta din golfträning med friskvårdsbidrag.

Läs mer!

LOKAL/KONTOR/CAFÉ UTHYRES

January 11, 2018

Trevlig lokal med god atmosfär i golfmiljö Danderyd/Enebyberg. Uthyres som kontor eller till seriös näringsidkare inom café/bageri eller annan verksamhet. Lokalen kan med fördel delas av för en del kontor och en del café.
Lokal med beredningskök och tillhörande uteplatser, personalutrymmen och toaletter. Belägen på den väletablerade anläggningen GolfCenter Danderyd sedan snart 10 år.
I anslutning till fullsorterad golfbutik med mycket god kundtillströmning och köpstark kundkrets. Kontakta Lars Magnusson eller Tomas Nilsson för mer information.

Vi är glada och stolta över att Mizuno valt oss att bli Sveriges första Performance Centre. Mer information kommer men så här skriver Mizuno om MPC på sin hemsida:

The Mizuno Performance Centres are our Premium Swing DNA facilities, where you will be treated to a 5-star service from a qualified Mizuno Custom Fitting Specialist.

Läs mer här!

Söndag 18/6 kommer Titleist hit och utbildar våra kunder i sina bollar. Spelar du på rätt typ av boll? Förutom små trevliga giveaways har vi dessutom specialerbjudanden på Titleist bollar under hela dagen.

Efter bolldagen (kl 13) blir det Titleist klubbutprovning på rangen. Prova ut det senaste från Titleist. Boka din gratis halvtimme på demodag@golfcenterdanderyd.se eller 08-7684700.

Välkommen!

Måndag 5/6 kommer Ping till Golfcenter Danderyd för demodag. Mellan 12-13 finns det möjlighet att boka in sig på en Putterfitting. Erik från Ping kommer att med hjälp av Trackman och iPing få fram vilken putter som passar just dig bäst genom att titta på "skid", vikt, lievinkel mm.

Boka tid för att vara säker på plats: demodag@golfcenterdanderyd.se eller 08-7684700

Välkommen!

Vi har nyligen bytt ut 40000 bollar i maskinerna och de nya Srixonbollarna får goda vitsord från allt och alla!

Efter noggrant testande i höstas var vi ganska säkra på vår sak men det är alltid kul att höra att även kunderna är nöjda. En viktig faktor med de nya bollarna var att de skulle leverera så "verkliga värden" som möjligt för att kunna göra bästa möjliga custom fittings i golfstudion och "Klangen", fitting ansvarig på GCD, är mycket nöjd: "Helt enkelt de bästa rangebollar jag jobbat med.."

PÅSK-DEMO

April 12, 2017

Demodagar i påsk:

Onsdag 12/4 kl 15-19 CALLAWAY

Påskafton, Lör 15/4 TITLEIST

För mer info, Klicka här!

Kurs 2 och 3 är fullbokade i vår men det finns fortfarande platser på övriga. Det går också bra att kontakta oss för alternativa lösningar.

Läs mer

Det är hårt tryck på tiderna för utprovning under demohelgen 25-26/3. Boka tid för att vara säker på att få hjälp med utprovning av våra experter. Det är ett utmärkt tillfälle att testa det senaste från just ditt favoritmärke..

Vill du testa flera olika märken rekommenderar vi att du bokar tid för custom fitting i vår golfstudio

Helgen 25-26 mars kör vi en sedvanlig Grand opening helg.

Samtliga hårdvaruleverantörer kommer vara på plats för demo och vi kommer ha mängder med erbjudanden i butiken. Mer info kommer...

ÖPPETTIDER | 08-7684700 | Karta